• Suomen suurin treeniasiantuntija
 • Turvalliset ostot ja laaja valikoima
 • Nopeat toimitukset

Kuukauden loppuhuipennus! Jopa 70%

Osto- ja toimitusehdot

Hinnat

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Toimitusaika

Toimitusaika on tavallisesti 2-10 arkipäivää.

 

Toimituskulut

Katso nykyiset toimituskulut kassalla.

 

Maksut

Laskuista, korttimaksuista ja ennakkomaksuista ei peritä kuluja.
Maksutapojen leasing- ja osamaksuun lisätään kuitenkin tiettyjä kuluja, kuten avausmaksu ja perustamismaksu.

 

Maksuvaihtoehdot

Svea Bank (publ) Filial i Finland (”Svea”) tarjoaa Svea Checkout-maksupalvelun (”Checkout”) verkossa tapahtuvan kaupan maksamisen toteuttamiseksi.

Trustly

Trustly tarjoaa pankkimaksut ja -siirrot kuluttajan ja etämyyntisivuston välillä turvallisella, helpolla ja nopealla tavalla. Pankkimaksu tai -siirto Trustlyn kanssa toimii samantien. Trustly ei koskaan peri hallinnointipalkkiota eikä vaadi sinulta asiakkaana kirjautumista.

Trustly tukee Suomen yleisimpiä pankkeja ja kirjautuminen tapahtuu käyttämällä samoja pankkitunnuksia, joita käytät oman pankkisi tarjoamiin pankkipalveluihin. Ohjelma perustuu maailman turvallisimpiin salausprotokolliin, ja Trustlyn kautta Euroopan alueella suoritetaan vuosittain miljoonia siirtoja. Trustly on turvallinen ja valtuutettu maksulaitos, jota valvoo Ruotsin valtiontalouden tarkastusvirasto (Svenska Finansinspektionen) ja jolla on EU:n maksupalveludirektiivin mukainen Euroopan maksupalvelujen tarjoajan lisenssi. Lisenssin pääset näkemään valvojan virallisilta sivuilta, josta löydät myös lisää tietoa tai vastauksia mahdollisiin kysymyksiisi, osoitteesta www.trustly.com.

Korttimaksu

Maksat Visa tai Mastercard -kortilla yhteistyökumppanimme Dibsin kautta, joka tarjoaa 100%:n varman korttimaksun verkossa. Kaikki tiedot on suojattu 128-bitin SSL-suojauksella. Summa varataan tililtäsi ja veloitetaan tavallisesti 24 tunnin kuluessa tilauksestasi. Kaikki maksut suoritetaan uuden 3D-Secure turvallisuusstandardin kautta. 3D-Secure tarkoittaa, että asiakkaan tulee antaa salasana maksukortin tietojen lisäksi.

Lasku

Svea Bank (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan 14 päivän maksuajalla. Huomioithan seuraavat asiat: Kun valitset vaihtoehdoksi ”maksa laskulla” tarkistamme luottotietosi henkilötunnuksellasi. Ostoksien toimitus tapahtuu osoitteeseen, joka löytyy väestörekisteristä. Maksuehto on 14 päivää. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko.

Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Laskun muuttaminen tililuotoksi: Sinulla on mahdollisuus muuttaa lasku tililuotoksi maksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löydät tililuoton tarkemmat luottoehdot. Tililuottoasiakkaana voit tehdä ostoksiasi tiliisi Svean sopimusasiakkailta. Voit tehdä lisäostoksia aina, kun Sinulla on luottorajaa jäljellä ja maksaa ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti.

Tililuoton voit maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Mikäli haluat hyödyntää tiliäsi sopimusaikana myös muihin ostoksiin ja luottosi maksuaika on jo valittu maksimipituiseksi, tulee Sinun nostaa kuukausittaista lyhennyserää. Vastaavasti, mikäli haluat pidentää maksuaikaasi, voit pienentää kuukausittaista lyhennyserääsi. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi.

Erämaksu

Svea Bank (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset osissa. Tämä on mahdollista, kun olet hyväksynyt luotonmyöntökriteerit ja täyttänyt henkilötunnuksesi kassalla. Saat kotiisi osamaksusopimuksen (2 kappaletta) joista Sinun tulee allekirjoittaa toinen ja palauttaa se Svealle. Samalla saat myös osamaksun tarkemmat ehdot, jotka allekirjoituksellasi hyväksyt.

Luottoajan valitset Sinulle parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi

Mikäli maksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti. Lisätietoja ehdoista ja palvelusta saat asiakaspalvelustamme. Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat kuluttajaviraston sivuilta www.kuluttajavirasto.fi tai tililuottosopimuksestamme, jonka löydät www.sveawebpay.fi. Svea noudattaa myös henkilötietosuojalakia. Myös tästä löytyy lisätietoja kuluttajaviraston sivuilta.

Ennakkomaksu

Kokonaissumma talletetaan tilille EUR IBAN SE92 1200 0000 0138 2011 7733 BIC/SWIFT: DABASESX. Kun rahat ovat saapuneet meille, tilaus lähetetään välittömästi. Huomioithan, että pankkien käsittelyyn voi liittyä muutaman pankkipäivän viive maksuhetkestä.

 

Toimitukset

Toimitusehdot

Toimitus tapahtuu toimittajiemme varastoista ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen. Tuote toimitetaan portille, jos asut kerrostalossa tai tonttirajaan asti, jos asut huvilassa. Toimittajamme varaavat oikeuden valita huolitsijan kaikkiin toimituksiin. Ostajan vastuulla on varmistaa, että tilauksen yhteydessä annettu toimitusosoite on oikea. Ostajan vastuulla on myös olla tavoitettavissa toimituksen yhteydessä. Tuotteen riski siirtyy ostajalle sen vastaanottaessa.

Ostaja on velvollinen tarkastamaan pakkauksen yhdessä rahdinkuljettajan kanssa ja ilmoittamaan mahdollisista näkyvistä vaurioista rahtikirjaan.

Toimitusajat

Sivusto ilmoittaa alustavat toimitusaikamme. Jokaisen tuotteen tarkemmat toimitusajat saat ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@traning365.fi.

Kuljetusvauriot

Ostaja on velvollinen tarkastamaan pakkauksen yhdessä rahdinkuljettajan kanssa ja ilmoittamaan mahdollisista näkyvistä vaurioista rahtikirjaan.

Toimituksen esteet

Mikäli toimituksen viivästyminen johtuu siitä, että sinä asiakkaana annat virheellisiä tietoja toimitusosoitteesta tai yhteystietosi, kuten sähköpostiosoitteen tai matkapuhelinnumeron ilmoittamista varten, sinulta veloitetaan maksu. Varmista siis, että kaikki tiedot ovat oikein ennen kuin teet ostoksen. Vastaanottajan tulee myös pystyä esittämään voimassa oleva henkilöllisyystodistus toimituksen vastaanottamiseksi.

Jos varaat toimituksen joltakin huolitsijaltamme, mutta et voi vastaanottaa tavaroita, tulee siitä ilmoittaa huolitsijalle mahdollisimman pian, jotta se voi varata toimituksen uudelleen. Jos et ilmoita heille tai jos he ovat muuten estyneet toimittamasta (esimerkiksi et avaa ovikelloa soitettaessa), sinulta veloitetaan toimitusmaksu. Maksu vastaa huolitsijan toimitushintoja.

Lunastamattomat tavarat

Lähetys on postiagentin luona 7 kalenteripäivää ennen kuin se palautetaan meille. Pidätämme oikeuden periä noutamattomien pakettien käsittelykulut (palautuslähetys, käsittelykulut jne.). Lunastamattomista tavaroista varsinainen palautuslähetys + 20 € veloitetaan hallintomaksuna. Huomaathan, että jos kadut ostosta ja haluat palauttaa tuotteen, sinun on ensin noudettava paketti ja palautettava sen jälkeen ohjeidemme mukaan. Katso lisätietoja otsikon Avoin osto / palautukset alta.

Varaston vuokra

Toimituksista, joissa olet asiakkaana tilannut kotiinkuljetuksen, veloitetaan varastovuokra seitsemännestä päivästä alkaen tavaran saapumisesta lopulliseen terminaaliin. Ole siis nopea vastaamaan ilmoitukseen ja vastaanottamaan tavarat. Vuokra vastaa huolitsijan hintaa + 20 € hallintomaksua.

Huomaa, että jos kadut ostosta ja haluat palauttaa tuotteen, sinun on ensin vastaanotettava paketti ja palautettava sen jälkeen ohjeidemme mukaisesti. Katso lisätietoja otsikon Avoin osto / palautukset alta.

 

Avaa osto/palautus

Sinulla on täysi vaihto- tai palautusoikeus 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Jos haluat peruuttaa ostoksesi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@training365.fi.

Palautuskulut

Palautuksista peritään seuraavat maksut.

Toimitukset edustajille: Palautus 10 € + hallintomaksu 15 €.
Muut toimitukset: Varsinainen palautuslähetys + hallintomaksu 15 €.
Kaikki hinnat tässä kappaleessa on ilmoitettu sisältäen arvonlisäveron.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa, jotta rahat palautetaan kokonaisuudessaan. Mikäli tuote on koottu/käytetty, tehdään 20% hinnanalennus hyvityksestä.

Älykelloja saa vain tarkistaa - niitä ei saa käynnistää tai käyttää.

Avoin osto ei koske varaosia ja erikoistilattuja tuotteita.

Peruuttamisoikeus ei koske erityisten pyyntöjen mukaisia ​​mailoja.

Palautusosoite
Agerum
C/O Zidcore AB
Östra Storgatan 36
S282 75 Hästveda
Ruotsi

Palautuslähetys

 • Juoksumatot   90 €
 • Crosstrainer   90 €
 • Spinningpyörät   90 €
 • Kuntopyörät   90 €
 • Soutukone   90 €
 • Hiihtolaite   90 €
 • Polkupyörävastukset   50 €
 • Vahvuustuotteet 0-199 kg   50 €
 • Vahvuustuotteet 200 - 500 kg   90 €
 • Vahvuustuotteet 501 - 801 kg   150 €
 • Vahvuustuotteet 801 - 1000 kg   200 €
 • Vahvuustuotteet 1001 - 2000 kg   300 €
 • Vahvuustuotteet 2001 ->  kg   350 €
 • Muut tuotteet   50 €

 

Valitus

Yksityishenkilö

Reklamaatiopyynnöt tulee ilmoittaa meille kohtuullisen ajan kuluessa virheen havaitsemisesta. Jos takuuaika on umpeutunut, on ostajan vastuulla osoittaa, että vika oli olemassa jo toimitushetkellä. Kuluttajaostolaki ja muut sovellettavat lait antavat sinulle asiakkaana tärkeitä oikeuksia, kuten kolmen vuoden reklamaatiooikeuden tuotteen alkuperäisistä virheistä.
Lisätietoja: https://www.kkv.fi

Liiketoimintaa

Kun teet ostoksia yrittäjänä tai käytät yrityksen nimeä kuitissa, sovelletaan kauppalakia (ostolaki, 1990: 931). Tämän lain mukaan ostajalla on 2 vuoden takautumisoikeus. Reklamaatio-oikeus kattaa vain valmistusvirheet. Reklamaatiotapauksessa ostajan vastuulla on osoittaa, että kyseessä on valmistusvirhe. Tuotteesta on ilmoitettava kohtuullisessa ajassa siitä, kun virhe on havaittu tai se olisi pitänyt havaita.

Jos haluat vedota takuuseen tai tehdä valituksen tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@training365.fi niin autamme sinua. Nopeuta käsittelyä syöttämällä tilausnumerosi ja kuvailemalla virhettä lyhyesti.

Erimielisyydet Jos olet tyytymätön suorittamaasi kauppaan tai tapaan, jolla asia on hoidettu, suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse.

Jos emme pääse sopimukseen, tästä sopimuksesta johtuva erimielisyys ratkaistaan ​​ruotsalaisessa tuomioistuimessa Ruotsin lain mukaisesti.

 

Tieto-, kirjoitus- ja painovirheet

Mikäli verkkokaupassamme, mainoksissa tai vastaavissa on merkittäviä tieto-, kirjoitus- tai painovirheitä, jotka ylittävät 15 % normaalista myyntihinnasta, pidätämme oikeuden yksipuolisesti muuttaa, poistaa tai hylätä tilauksen. Tämä oikeus pätee myös, jos olet asiakkaana jo saanut tilausvahvistuksen tai vastaavan. Lisäksi pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus ylivoimaisen esteen vuoksi, mikäli emme pysty täyttämään sopimuksen ehtoja odottamattomien olosuhteiden, kuten sodan, poikkeuksellisten luonnonilmiöiden, tulipalon, lakon tai pandemian vuoksi.

Meillä on mahdollisuus tehdä muutoksia siihen asti, kunnes tuote on pakattu varastossamme. Jos tuote on jo pakattu varastossamme, sinun tulee käyttää sen sijaan peruutusoikeutta.

 

Tietoja Black Fridaysta, Black Weekistä ja sinkkujen päivästä

Black Fridayn, Black Weekin ja Singles Dayn hinnat ovat voimassa vain näinä päivinä. Peruuttamisoikeutta, valitusoikeutta ja takuita koskevat normaalit ehdot ovat voimassa. Ilmoitetut alennukset on jo vähennetty. Nykyään lisääntyneiden volyymien vuoksi toimitusaikoja voidaan pidentää.

 

Give Away / Kylkiäinen

Tapauksissa, joissa ostokseen sisältyy lahja, tämä lahja lähetetään laskun maksamisen jälkeen. Mikäli tavara palautetaan, mikä jälkikäteen ajatellen tarkoittaa, että osto ei enää riitä täyttämään lahjan vaatimuksia, jaettu lahja on palautettava.

 

Henkilökohtaisia ​​tietoja

Kun käytät sivustoa ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

 

Tietoja ODR:stä

Lue lisää EU:n kuluttajariitoja koskevista säännöistä ja riidanratkaisusta (ODR) täältä. https://webgate.ec.europa.eu/odr/

 

Tekijänoikeus

www.training365.fi:n sisältö on tekijänoikeuslain suojaamaa.

Kiitos loistavasta palvelusta! Olen erittäin tyytyväinen juoksumattooni.Tilaus ja toimitus sujuivat todella hyvin. / John W

Master T765

Koko perhe rakastaa uutta crosstraineria. Sivustonne on selkeä ja kattava. Toimitus ja kokoaminen sujui hyvin. / Kim B

Abilica FC X

Ketterä nettisivu. Annatte erittäin ammattimaisen vaikutuksen! Nopea toimitus ja suhteellisen helppo kokoaminen. / Jenny G

Weider Pro 5500

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ainutlaatuisia alennuksia, tarjouksia, viimeisimmät uutuudet, inspiraatiota ja paljon muuta!

Syöttämällä sähköpostiosoitteeni hyväksyn, että Training365 käsittelee henkilötietojani voidakseen lähettää minulle mukautettua markkinointimateriaalia Training365:n tietosuojakäytännön mukaisesti.

Ostoskorisi(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä
Yhteensä: 0 €
Kassalle