• Suomen suurin treeniasiantuntija
  • Turvalliset ostot ja laaja valikoima
  • Nopeat toimitukset

Vappuale Jopa 70%

Kuntoilu  Älykellot  Urheilukellot  Garmin Forerunner® 945 LTE

Garmin Forerunner® 945 LTE

Garmin
-10%
Garmin Forerunner® 945 LTE
Kuvaus

Kuvaus

Juokse luottavaisena

Haluamme tarjota mielenrauhaa aamuvarhain lenkkeilijöille ja kipuun tottuneille triathlonisteille juoksun, ajon ja uinnin aikana. Jätä siis puhelin kotiin. Tämä kello hoitaa kaiken.

  • Jätä puhelin kotiin tarkoituksella. LTE-yhteys1 riittää kaikkeen.
  • Saat jopa 7 tunnin akunkeston GPS-tilassa, kun käytössä on musiikin toisto ja LTE LiveTrack.
  • Lisää täydellinen äänimaailma kelloosi.
  • Sisältää runsaasti tehokkaita suorituskykymittauksia, jotta voit harjoitella fiksummin.
  • Voit maksaa helposti2 kellon Garmin Pay™ -toiminnolla.
  • Tutustu uusiin reitteihin sisäisten värillisten karttojen avulla.

PITKÄÄN KESTÄVÄ AKKU

Akku kestää jopa 2 viikkoa älypuhelintilassa ja enintään 7 tuntia GPS-tilassa, kun käytössä on musiikin toisto ja LTE LiveTrack.

TEHOKKAAN JUOKSUKELLON MUOTOILU

Kello sisältää entistä enemmän ominaisuuksia koon tai painon kasvamatta. Ohita kilpailijat kevyen, urheilullisen älykellon voimin.

VALMIS KAIKKEEN

Tämä kello on valmis kaikkeen avovesiuinnista pitkiin harjoituslenkkeihin. Sen vankka silikonihihna ja Corning® Gorilla® Glass DX -linssi kestävät lähes mitä tahansa.

LTE-YHTEYS

Tällä LTE-yhteyttä käyttävällä älykellolla voit pitää yhteyttä perheeseesi ja kavereihisi ja varmistaa mielenrauhasi urheillessasi. Valitse itsellesi sopivin sopimus.

HÄTÄTOIMINTO

Jos tunnet olosi turvattomaksi tai kello havaitsee tapahtuman, se voi lähettää sijaintitietosi viestillä hätäyhteyshenkilöillesi3.

LIVETRACK

LiveTrack-toiminnolla voit antaa kavereiden ja perheen seurata sijaintiasi reaaliaikaisesti ja jopa tarkastella koko suunnittelemaasi reittiä. Voit luottaa siihen, että läheisesi tietävät sijaintisi tarkasti.

KATSOJIEN VIESTIT

Voit saada kisan aikana lisämotivaatiota perheeltäsi ja kavereiltasi ääni-5 ja tekstiviesteillä.

REAALIAIKAINEN TAPAHTUMIEN JAKO

Lähetä kisapäivityksiä automaattisesti perheellesi ja kavereillesi tekemättä mitään. Voit pitää heidät ajan tasalla esimerkiksi tahdistasi ja matkasta kisan aikana.

PÄIVITTÄISET HARJOITUSEHDOTUKSET

Kun haluat opastusta, joka huomioi sinut ja kuntotasosi, saat päivittäisiä juoksu- ja ajoehdotuksia, jotka perustuvat nykyisen harjoittelusi kuormittavuuteen ja maksimaaliseen hapenottokykyysi.

GARMIN-VALMENTAJA

Nämä maksuttomat mukautuvat Harjoitusohjelmat sisältävät valmentajien opastuksen, joka mukautuu tarpeisiisi ja tavoitteisiisi. Harjoitukset synkronoituvat suoraan puhelimeesi.

SYNKRONOI HARJOITUSOHJELMAT

Hae sisä- ja ulkoharjoitteluohjelmasi Garmin Connect™ -sovelluksesta tai synkronoi niitä saumattomasti Forerunner-kelloon muista ympäristöistä (esimerkiksi TrainingPeaks® ja TrainerRoad).

HARJOITUKSEN TEHOKKUUS

Näet, miten harjoituksesi vaikuttavat kestävyytesi, nopeutesi ja voimasi kehitykseen, aerobisen ja anaerobisen Harjoituksen tehokkuus palaute.

PALAUTUMISAIKA

Sisäinen palautumisohjaus ilmoittaa jokaisen harjoituksen jälkeen, miten kauan kannattaa levätä ennen seuraavaa ponnistelua. Se huomioi jopa harjoitusten ulkopuolelta koko päivän stressin, unen6 ja päivittäisen aktiivisuuden.

SISÄISET URHEILUSOVELLUKSET

Lisää vaihtelua harjoituksiisi esimerkiksi pyöräilyyn, triathloniin, allas- ja avovesiuintiin sekä ratajuoksuun tarkoitetuilla suoritusprofiileilla. Lajia voi vaihtaa yhdellä painalluksella kilpailuja sekä yhdistettyjä pyöräily- ja juoksuharjoituksia varten.

RATAJUOKSU

Tällä sisäisellä suoritusprofiililla voit mitata juoksumatkasi tavallista tarkemmin 400 metrin radalla.

PARANNETUT INTERVALLIT

Uuden intervallitietosivun ja automaattisen luokituksen avulla voit seurata nopeimpia ja hitaimpia aikojasi, jotka erotellaan valmiiksi. Avoimet toistot -tila tarjoaa intervalleihin rakennetta kierrospainikkeen avulla.

MAKSIMI HAPENOTTOKYKY

Harjoittele tehokkaammin hyödyntämällä MAKSIMI HAPENOTTOKYKY mittaria, joka ilmaisee odotettavissa olevan suorituskyvyn ja huomioi jopa kuumuudesta tai korkeasta paikasta johtuvan suorituskyvyn muutoksen.

PACEPRO-OMINAISUUS

PacePro-toiminnon kaltevuuden perusteella toimivan opastuksen ansiosta pysyt tahdissa juostessasi reittiä.

KILPAILUENNUSTE

Tämä erikoistyökalu huomioi kuntotasosi ja harjoitteluhistoriasi, jotta voit saavuttaa kilpailutavoitteesi ja seurata harjoittelusi vaikutusta arvioituun loppuaikaan.

SUORITUSTASO

Voit juoksusi aikana analysoida vauhtia, sykettä ja sykevaihtelua, jotta saat reaaliaikaisen arvion nykyisestä suoritustasostasi.

HARJOITTELUN KUORMITTAVUUDEN KOHDISTUSTA

Tämä tilasto ilmaisee, miten harjoittelusi kuormittavuus voidaan jakaa teholuokkiin, ja onko jako tasapainoinen, keskittynyt vai puutteellinen joillakin alueilla.

HARJOITTELUN TILA

Tämä metriikka arvioi aiempia harjoituksiasi ja suorituskykytietojasi ja ilmaisee, harjoitteletko tehokkaasti, juuri sopivasti tai liikaa.

RANNESYKEMITTARI

Uuden sukupolven anturi antaa syketietoja6 ja hälyttää, jos sykkeesi pysyy nopeana levossakin. Tarkkaile, miten kovasti sydämesi tekee töitä suoritusten aikana.

JUOKSUN DYNAMIIKKATIEDOT

Käytettäessä yhteensopivan lisävarusteen kanssa7 Forerunner 945 LTE mittaa tärkeitä juoksun metriikkatietoja kuten askeltiheyttä, askeleen pituutta, maakosketuksen kestoa ja tasapainoa.

PYÖRÄILYTEHO

Yhdistämällä yhteensopivaan Garminin voimamittariin (myydään erikseen) voit harjoitella ajotehon lisäämistä. Apunasi ovat pyöräilyn dynamiikka, FTP ja edistyneet harjoittelumenetelmät.

LUO LISÄÄ REITTEJÄ

Voit luoda uusia reittejä Garmin Connect™ -sovelluksessamme8. Voit suunnitella niitä myös muissa ympäristöissä (esimerkiksi Strava ja Komoot) ja synkronoida ne automaattisesti Forerunner-laitteeseen.

CLIMBPRO-OMINAISUUS

Ladattujen reittien ClimbPro-noususuunnittelun avulla näet reaaliaikaiset tiedot tämänhetkisistä ja tulevista nousuistasi, kuten kaltevuuden, etäisyyden ja nousun.

KÄÄNNÖSKOHTAINEN NAVIGOINTI

Hyödynnä reitin seuraamisen aikana käännöskohtaisia ohjeita, jotka ilmaisevat seuraavan käännöksen etukäteen.

KIERTOMATKAREITITYS

Kun määrität juoksu- tai ajomatkan, saat reittiehdotuksia, joita käyttämällä palaat lähtöpisteeseen. Suosioon perustuva Trendline™-reititys helpottaa parhaiden paikallisten polkujen etsintää.

USEITA SATELLIITTIJÄRJESTELMIÄ

Käyttämällä useaa maailmanlaajuista satelliittijärjestelmää (GPS, GLONASS ja Galileo) paikannus sujuu myös haastavammissa ympäristöissä kuin pelkän GPS-järjestelmän avulla.

PULSSIOKSIMETRI

Kellon anturi9 tarkkailee veren happisaturaatiotasoa, mikä tukee edistynyttä unen tarkkailua ja sopeutumista korkeisiin paikkoihin.

BODY BATTERY™ -ENERGIANSEURANTA

Seuraa kehon energiatasoa, jotta tiedät parhaat ajat toimintaan ja lepoon.

KUUKAUTISTEN SEURANTA

Seuraa kuukautiskiertoasi tai raskauttasi Garmin Connect™ -sovelluksella. Voit esimerkiksi kirjata oireita ja saada liikunta- ja ravitsemusvinkkejä. Saat tiedot jopa suoraan ranteeseesi kuukautiskierron seurantawidgetillä ja raskauden seurantasovelluksella.

MUSIIKKIA RANTEESSASI

Voit ladata soittolistoja tietyistä musiikin suoratoistopalveluista10, suoraan kelloosi. Forerunner 945 LTE -kelloon mahtuu jopa 1 000 kappaletta.

GARMIN PAY -MAKSURATKAISU

Maksaminen kassalla ja joukkoliikennejärjestelmän valitseminen on nopeaa, kun käytät Garmin Pay -lähimaksuratkaisua osallistuvien palveluntarjoajien kautta.

ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET

Saat sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset suoraan kelloon, kun se on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen.

ÄLYHARJOITUS-VASTUKSEN HALLINTA

Ohjaa Tacx® Smart -harjoitusvastusta ANT+®-tekniikan avulla. Voit simuloida reittejä, käyttää automaattista vastuksen vaihtoa ja harjoituskehotteita, kun käytät kellon reittejä tai harjoituksia.

CONNECT IQ™ -KAUPPA

Voit ladata mukautettuja kellotauluja, lisätä tietokenttiä ja hankkia sovelluksia ja widgetejä Connect IQ -kaupasta.

SYNKRONOI GARMIN CONNECTIN KANSSA

Lataa suorituksesi Garmin Connect -sovellukseen, jonka kautta voit olla yhteydessä vilkkaaseen verkkoyhteisöön, kilpailla toisia vastaan ja jakaa onnistumisiasi sosiaalisessa mediassa.

PAKKAUKSESSA

  • Forerunner® 945 LTE -GPS-kello
  • Lataus-/datakaapeli
  • Oppaat

1 LTE-ominaisuuksien käyttö edellyttää aktiivista tilausta ja yhteyttä M1 LTE -verkkoon. Katso luokan M1 LTE-kattavuusalueet.
2 Näytä nykyinen tuettu maa, maksuverkko ja myöntävän pankin tiedot osoitteesta Garmin.com/GarminPay/banks
3 Katso turvallisuus- ja jäljitysominaisuuksien vaatimukset ja rajoitukset.
4 Assistance Plus ei ole saatavilla kaikilla alueilla, joilla luokan M1 LTE-verkkoyhteys on käytettävissä. Katso Assistance Plus -toiminnon kattavuusalue. Näytä turvallisuus- ja jäljitysominaisuuksien vaatimukset ja rajoitukset.
5 Käytettäessä Forerunner® 945 LTE -kelloon pariliitettyjen kuulokkeiden kanssa. Kuulokkeet myydään erikseen.
6 Aktiivisuuden seurannan tarkkuus.
7 Käytettäessä juoksun dynamiikka-anturia tai HRM-Pro™-mittaria (myydään erikseen).
8 Edellyttää Garmin Connect -sovelluksen lataamista yhteensopivaan älypuhelimeen, joka on pariliitetty Forerunner® 945 LTE -kelloon. Katso Garmin.com/ble.
9 Tämä ei ole lääkinnällinen laite eikä sitä ole tarkoitettu käytettäväksi sairauksien diagnosointiin tai seurantaan. Lisätietoja on osoitteessa Garmin.com/ataccuracy. Pulssioksimetri ei ole käytettävissä kaikissa maissa.
10 Saattaa edellyttää Premium-tilausta kolmannen osapuolen musiikintoimittajalta.
Amazon Music ja kaikki siihen liittyvät logot ovat Amazon.com Inc:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. SPOTIFY ja Spotify-logo ovat Spotify AB:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. TrainingPeaks® on Peaksware LLC:n rekisteröity

Erittely

Erittely

TuotenumeroGa010-02383-21
EAN-koodi753759261313
TuotemerkkiGarmin
VäriValkoinen
Arvosana

Kiitos loistavasta palvelusta! Olen erittäin tyytyväinen juoksumattooni.Tilaus ja toimitus sujuivat todella hyvin. / John W

Master T765

Koko perhe rakastaa uutta crosstraineria. Sivustonne on selkeä ja kattava. Toimitus ja kokoaminen sujui hyvin. / Kim B

Abilica FC X

Ketterä nettisivu. Annatte erittäin ammattimaisen vaikutuksen! Nopea toimitus ja suhteellisen helppo kokoaminen. / Jenny G

Weider Pro 5500

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ainutlaatuisia alennuksia, tarjouksia, viimeisimmät uutuudet, inspiraatiota ja paljon muuta!

Syöttämällä sähköpostiosoitteeni hyväksyn, että Training365 käsittelee henkilötietojani voidakseen lähettää minulle mukautettua markkinointimateriaalia Training365:n tietosuojakäytännön mukaisesti.

Ostoskorisi(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä
Yhteensä: 0 €
Kassalle