• Suomen suurin treeniasiantuntija
  • Turvalliset ostot & laaja valikoima
  • Nopeat toimitukset

Pääsiäiskampanja

Kuntoilu  Älykellot  Urheilukellot  Garmin epix™ Sapphire (Gen 2)

Garmin epix™ Sapphire (Gen 2)

Garmin
Garmin epix™ Sapphire (Gen 2)
Kuvaus

Kuvaus

WEAR EPIX. BE EPIC.

  • Premium multisportälykello sisältää kaiken tarvittavan, jotta sinä saavutat tavoitteesi.
  • Tunne kehosi entistä paremmin jatkuvan terveydentilan seurannan ansiosta.
  • Seikkailu ei lopu kesken, kun akunkesto on jopa 16 päivää älykellotilassa.
  • Älykkäät ilmoitukset1 säilyttävät yhteytesi.
  • Harjoittele kuten haluat kellon sisäisten urheilusovellusten avulla.
  • Entistä kattavammat satelliittiyhteydet tarkentavat paikannusta.
  • Voit navigoida luottavaisesti, kun TopoActive-kartat ovat käytettävissä suoraan kellossa.

SOPII ELÄMÄNTYYLIISI

Upea, aina käytössä oleva 1,3″:n AMOLED-näyttö tekee kellosta eloisan myös kirkkaassa auringonvalossa.

KOSKETUSNÄYTTÖ JA PAINIKKEET

Luotettavien, kaikissa ympäristöissä toimivien painikkeiden kumppanina on herkästi reagoiva uusi kosketusnäyttö, jossa voit tehdä valintoja ja käyttää kartan ominaisuuksia nopeasti.

AKUNKESTO

Akunkesto älykellotilassa on enintään 16 ja GPS-tilassa 42 tuntia.

PULSSIOKSIMETRI

Pulssioksimetri2 suuntaa valonsäteitä ranteeseesi ja mittaa kehosi hapenkäyttöä korkeuteen sopeutumisen arviointia ja unen tarkkailua varten.

RANNESYKEMITTARI

Kello mittaa sykettäsi3 jatkuvasti ja hälyttää, jos se pysyy liian nopeana tai hitaana levon aikana. Sen avulla voit lisäksi mitata, miten kovasti työskentelet suoritusten aikana – jopa uidessasi.

HENGITYKSEN SEURANTA

Seuraa hengitystäsi päivän mittaan, nukkuessasi sekä hengitys- ja joogaharjoitusten aikana.

HEALTH SNAPSHOT™ -OMINAISUUS

Kirjaamalla 2 minuutin istunnon voit tallentaa keskeiset tilastot, kuten sykkeen3, sykevaihtelun, pulssioksimetrilukeman2, hengityksen ja stressin. Sen jälkeen voit luoda tilastoista raportin jaettavaksi yhteensopivan älypuhelimen Garmin Connect™ -sovelluksen kautta. laitteella yhteensopivaan älypuhelimeen.

STRESSIN SEURANTA

Sykevaihtelun avulla lasketaan stressitasopisteesi, jotta näet, onko päiväsi rauhallinen, tasapainoinen vai stressaava.

UNIPISTEET JA LAAJA UNEN SEURANTA

Näet kattavat kevyen ja syvän unen sekä REM-unen osuudet. Voit tarkastella tietoja erityisessä widgetissä, joka näyttää muun muassa unipisteet ja -tiedot.

BODY BATTERY™ -ENERGIANSEURANTA

Optimoi kehon energisyys toimintaan tai lepoon mittaamalla sykevaihtelua, stressiä, unta ja muita tietoja.

NESTEYTYKSEN SEURANTA

Kirjaa päivittäin juomasi nesteiden määrä, jotta muistat huolehtia nesteytyksestä. Voit jopa määrittää nesteytykselle automaattisen tavoitteen, joka muuttuu sen mukaan, kuinka paljon hikoilet suoritustesi aikana.

URHEILUSOVELLUKSET

Voit käyttää esiladattuja suoritusprofiileja esimerkiksi polku- ja ratajuoksuun, uintiin, juoksuun, pyöräilyyn, patikointiin, soutuun, hiihtoon, golfiin, surffaukseen ja sisäkiipeilyyn.

ANIMOIDUT HARJOITUKSET

Kello sisältää helposti seurattavia, animoituja kardio-, voima-, jooga- ja pilatesharjoituksia, joita voi katsella suoraan kellon näytössä. Voit valita esiladattuja animoituja harjoituksia tai ladata lisää Garmin Connect™ -yhteisöstä, kun kello on pariliitetty yhteensopivaan laitteeseesi.

HIIT-HARJOITUKSET

Tämä suoritusprofiili sisältää ajastimia, joilla voit seurata HIIT-harjoituksiasi (esimerkiksi AMRAP, EMOM, Tabata ja mukautettu). Voit määrittää esimerkiksi kierrosten määrän ja työskentely-/lepointervallit.

GARMIN-VALMENTAJA

Maksuttomat mukautettavat harjoitusohjelmat sisältävät asiantuntevien valmentajien ohjeita, jotka mukautuvat tarpeisiisi ja tavoitteisiisi. Harjoitukset synkronoituvat suoraan kelloosi Garmin Connectista.

VISUAALINEN KILPAILUENNUSTE

Juoksuhistoriaasi ja yleiskuntoosi perustuva ominaisuus arvioi tahtisi haluamallesi matkalle. Trenditiedoista näet harjoittelusi vaikutuksen ajan myötä.

PACEPRO™-TEKNIIKKA

Lajinsa ensimmäinen PacePro-ominaisuus helpottaa menon tahdistamista kaltevuuden mukaan säätyvällä ohjauksella, kun juokset reittiä.

MAKSIMI HAPENOTTOKYKY

Harjoittele tehokkaammin hyödyntämällä MAKSIMI HAPENOTTOKYKY mittarilla, joka ilmaisee odotettavissa olevan suorituskykysi, säätyy polkujuoksua varten ja huomioi jopa kuumuudesta tai korkeasta paikasta johtuvan suorituskyvyn muutoksen.

SUORITUSKYKYMITTAUS

Tarkastele edistyneitä harjoittelutietoja, kuten arviot juoksun dynamiikasta ja maksimaalisesta hapenottokyvystä sekä palautumisohjauksen.

REAALIAIKAINEN KESTÄVYYS

Voit seurata ja hallita ponnisteluasi ja välttää liiallisen rasituksen heti juoksun tai pyöräilyn alussa.

PÄIVITTÄISET HARJOITUSEHDOTUKSET

Kun haluat opastusta, joka huomioi sinut ja kuntotasosi, saat päivittäisiä juoksu- ja pyöräilyehdotuksia, jotka perustuvat nykyisen harjoittelusi kuormittavuuteen ja maksimaaliseen hapenottokykyysi.

PALAUTUMISAIKA

Kunkin harjoituksen jälkeen näet palautumisajasta, milloin olet valmis uuteen kovaan harjoitukseen. Se huomioi jopa harjoittelun tehon ja muita tekijöitä, kuten stressin, päivittäisen aktiivisuuden ja unen.

MAASTOPYÖRÄILYN DYNAMIIKKA

Seuraa joka pyöräilysuorituksen tietoja sekä erityisiä vaikeus- ja sujuvuusmittauksia, jotka ilmaisevat reitin vaikeuden (Grit™) ja laskun sujuvuuden (Flow™). Saat pistemäärän, jota voit yrittää parantaa seuraavalla kerralla.

VAPAALASKU

Pysy ajan tasalla lumilajeissa. Tämä esiladattu profiili erottaa laskettelun ja kiipeämisen toisistaan, osoittaen nousuun ja laskuun liittyvät tiedot.

MURTOMAAHIIHDON DYNAMIIKKA

Kun laite on pariliitettynä HRM-Pro™-sykevyöhön (myydään erikseen), hiihtoteholla voidaan mitata murtomaahiihtoharjoitusten todellista kuormitusta.

SURFFAUSTA TUKEVAT OMINAISUUDET

Kello tukee Surfline®-widgetiä, josta saat tiedot viiden lähimmän sijainnin vuorovesistä, aallon korkeudesta sekä tuuli- ja aaltoluokituksen. Se tukee myös Surfline Sessions™ -sovellusta, joka luo videon kaikista aalloista, joilla ratsastat Surfline-kameran edessä.

USEAN GNSS-JÄRJESTELMÄN TUKI

Voit käyttää useita maailmanlaajuisia navigoinnin satelliittijärjestelmiä (GPS, GLONASS, GALILEO). Sijainti on entistä tarkempi, koska voit käyttää useita navigointisatelliittien lähettämiä taajuuksia alueilla, joilla GNSS-signaalit heijastuvat, toimivat heikosti tai eivät tavallisesti toimi kunnolla.

ABC-ANTURIT

Navigoi seuraava reittisi ABC-antureilla, joihin kuuluvat korkeusmittari, ilmanpainemittari sään seurantaan ja kolmiakselinen sähköinen kompassi.

SOPEUTUMINEN

Tämä widget näyttää nykyisen korkeuden, sopeutumiskorkeuden ja vastaavat pulssioksimetri2-, syke3- ja hengitystahtitiedot, jotta näet, miten kestät nykyistä korkeutta.

CLIMBPRO-OMINAISUUS

ClimbPro-noususuunnittelun avulla näet reaaliaikaiset tiedot tämänhetkisistä ja tulevista nousuistasi, kuten kaltevuuden, etäisyyden ja nousun, sekä laskuistasi ja tasaisista kohdista.

USEAN MANTEREEN TOPOACTIVE-KARTAT

Pysy kartalla lataamalla Wi-Fi®-yhteydellä TopoActive-karttoja kaikkialta maailmasta. Voit myös valita Sapphire-version, johon alueesi on esiladattu. Voit näyttää maastonmuodot, korkeustiedot, huiput, puistot, rantaviivat, joet, järvet ja muut maantieteelliset ominaisuudet.

LASKETTELUKARTAT

Rinteissä voit hyödyntää esiladattuja topografisia karttoja, ja SkiView™-kartoista näet rinteiden nimet ja vaikeusluokitukset yli 2 000 laskettelukeskuksesta maailmanlaajuisesti.

GOLFKENTÄT

Käytä värillisiä CourseView-karttoja, jotka sisältävät yli 42 000 golfkenttää eri puolilta maailmaa, sekä kosketustähtäystä ja PlaysLike-etäisyyttä.

KIERTOMATKAREITITYS

Määrittämällä kuljettavan matkan saat reittiehdotuksia, joita seuraamalla voit palata lähtöpisteeseen. Suosioon perustuva Trendline™-reititys helpottaa parhaiden paikallisten polkujen etsintää.

KÄÄNNÖSKOHTAINEN NAVIGOINTI

Hyödynnä reitin seuraamisen aikana käännöskohtaisia ohjeita jotka ilmaisevat seuraavan käännöksen etukäteen.

ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET

Saat sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset suoraan kelloon, kun se on pariliitetty yhteensopivan älypuhelimen.

MUSIIKKISOVELLUKSET

Lataa Spotify-, Deezer- tai Amazon Music -tililtäsi (tarvitset ehkä tilauksen) kappaleita ja soittolistoja. Kuuntele langattomilla kuulokkeilla ilman puhelinta.

GARMIN PAY™ -LÄHIMAKSU

Kassalla maksaminen on nopeaa, kun käytät Garmin Pay -lähimaksuratkaisua osallistuvien palveluntarjoajien kautta.

TURVALLISUUS- JA JÄLJITYSOMINAISUUDET

Kun kello ja puhelin on pariliitetty, voit lähettää reaaliaikaisen sijaintisi tarvittaessa yhteyshenkilöillesi joko manuaalisesti tai (tiettyjen ulkoilusuoritusten aikana) automaattisesti sisäisen tapahtumantunnistuksen avulla4.

CONNECT IQ™ -KAUPPA

Kun kello on pariliitetty yhteensopivaan laitteeseen, voit ladata mukautettuja kellotauluja, lisätä tietokenttiä ja hankkia sovelluksia ja widgetejä Connect IQ™ -kaupasta.

VIRRANHALLINTA

Katso, miten eri asetukset ja anturit vaikuttavat kellon akunkestoon, jotta voit tehdä akunkestoa pidentäviä muutoksia nopeasti.

Pakkauksessa

  • epix (Gen 2)
  • Lataus-/datakaapeli
  • Oppaat

1 Pariliitettynä yhteensopivaan älypuhelimeen.
2 Tämä ei ole lääkinnällinen laite eikä sitä ole tarkoitettu käytettäväksi sairauksien diagnosointiin tai seurantaan. Lisätietoja on osoitteessa Garmin.com/ataccuracy. Pulssioksimetri ei ole käytettävissä kaikissa maissa.
3 Aktiivisuuden seurannan tarkkuus.
4 Pariliitettynä yhteensopivaan puhelimeen. Lisätietoja turvallisuus- ja jäljitysominaisuuksien vaatimuksista ja rajoituksista: Garmin.com/safety.

Wi-Fi on Wi-Fi Alliancen rekisteröity tavaramerkki. SPOTIFY ja Spotify-logo ovat Spotify AB:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Amazon Music ja kaikki siihen liittyvät logot ovat Amazon.com Inc:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä.

Erittely

Erittely

TuotenumeroGa010-02582-21
EAN-koodi753759281083
TuotemerkkiGarmin
Arvosana

Kiitos loistavasta palvelusta! Olen erittäin tyytyväinen juoksumattooni.Tilaus ja toimitus sujuivat todella hyvin. / John W

Master T765

Koko perhe rakastaa uutta crosstraineria. Sivustonne on selkeä ja kattava. Toimitus ja kokoaminen sujui hyvin. / Kim B

Abilica FC X

Ketterä nettisivu. Annatte erittäin ammattimaisen vaikutuksen! Nopea toimitus ja suhteellisen helppo kokoaminen. / Jenny G

Weider Pro 5500

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ainutlaatuisia alennuksia, tarjouksia, viimeisimmät uutuudet, inspiraatiota ja paljon muuta!

Syöttämällä sähköpostiosoitteeni hyväksyn, että Training365 käsittelee henkilötietojani voidakseen lähettää minulle mukautettua markkinointimateriaalia Training365:n tietosuojakäytännön mukaisesti.

Ostoskorisi(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä
Yhteensä: 0 €
Kassalle